West Vancouver Community Centre Case Study

This project with completed for Research Methodologies for Environmental Design in 2015 in partnership with Victor Fung, Velanie George, Joanna Poon, and Stefan Stjepanovic. The purpose of the assignment was to investigate an existing case study of an architectural project that related to group members proposed thesis topic. The West Vancouver Community Centre incorporated a number of health promotion and community health services.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s